Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2002 - Fine mrtve devojke - Dalibor Matanić = CSFD 77% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2002 - Fine mrtve devojke - Dalibor Matanić = CSFD 77% Názov:2002 - Fine mrtve devojke - Dalibor Matanić = CSFD 77% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:702.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-20 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 21


    Quote:
    audio=croatian, titulky=czech, polish, english


    Quote:
    Yes, CZtitulky are tested and ok for this one. The correct version is posted on opensubtitles.org


    Quote:
    Another forgoten movie, for which I have an old TV rip.Don't watch on big screens.


       

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/97275-slusne-mrtve-divky/prehled/


    Quote:
    Film vypráví o dvou dívkách, Ivě a Mariji, jež si pronajmou byt, aby se mohly skrýt se svojí láskou. Co mělo být idylickými chvílemi se ale brzy dramaticky změní, když Ivu znásilní syn jejich domácí. V centru filmu nestojí lesbická láska, ale chování okolí, které se proti nepříteli dokáže spojit. Nápad na film dostal jeho autor v půli 90. let., kdy homosexuální láska byla v Chorvatsku ještě tabu. Autor ji ukazuje jako nutnost k vyrovnání se stejně jako další znaky současného života. Přes ženy se lépe ukazuje společnost, ony v těchto patriarchálních krajích víc trpěly a uzavíraly se do sebe.(D. Matanić) Lesbická láska je ve filmu synonymem osobitého prožívání vůbec, jež se společnost snaží uniformovat. Film je tak i o tom, aby se člověk neodřekl sám sebe.


    Quote:
    Stejně tak zajímavé, jako je dívat se na tento film, je číst reakce na něj. Kolik vnějších (agrese) a vnitřních (deprese) emocí může způsobit. Naštěstí se jedná jen o film, takže budou velmi brzy zapomenuty. Přitom je třeba podívat se blíže, jak se celá ta mašinerie násilí rodí (a to je asi největší přinos filmu). Jak je "jinakost" brána ve svém počátečním, latentním stavu, a kde je přehozena výhybka k otevřenému násilí. V latentním stavu již existuje v myslích, do slov a činů se odívá postupně, i když poměrně rychle. Všichni ti agresivní/depresivní kritikové by se měli podívat hloubějí do prostředí, ve kterém žijí, zda se tam už na ně něco nechystá, nebo zda nepatří ke straně, která už něco chystá. Pokus o střízlivou recenzi tu má snad jen Flakotaso (v podobném smyslu).


    Quote:
    Great Croatian movie...

    What can I say about Croatian movies? They are terrible. 60% of them are about war and 30% sucks the big time. So I usually don't watch Croatian movies. This one stayed at my desk for 9 months and finally I watched it! All I can say that it is great. You don't need a lot of money to make a god movie. All you need is a good story and good ambient in the movie.

    The movie is about 2 lesbian girls that move to live together. They find a place in part of Zagreb called Tresnjevka (I know that because I live in Zagreb). Problem with Tresnjevka was it was a workers part of town. Now it isn't, but it was before 50 years. So they find an apartment in a house. Problem with the house it that it has ghosts of her own. The landlord is a women that is conservative a manipulative person. It has a son that is under big influence of his mom. On one floor there is a soldier that has Vietnam syndrome and bit's his wife every day because she can give him a son. On one floor there is a hoer. In one floor there is a guy that is holding his dead wife in his apartment pretending that she is alive. And on the last floor is gynecologic.

    Can you expect what can happen in catholic and conservative Country like Croatia?



























    burda99,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.30.08
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.326 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 23:56
    sql

    TOPlist